[ Pobierz całość w formacie PDF ]
.Racuch by gosiowo wzorowany na guskowymRacuch by gosiowo wzorowany na guskowym2 lyzki fruktozy i 25 g drozdzy roztarlam odrobina soli, 2 lyzki maki pszennej razowej i 1/3 szklanki mleka wymieszalam i odstawilam do wyrosniecia dosypalam 3 lyzki maki, wkroilam jablko, dolalam mleka 1/3 szklanki i troche cynamonu wymieszalam i dolozylam delikanie piane z jednego bialka wstawilam do wyrosniecia do piecyka na 50 stopni patelnie nagrzewamy mocno i smarujemy oliwa wylewamy ciasto i przykrywamy przewrocilam go przy pomocy talerza jak tortille bo ciezki no i na koniec wyglada wlasnie tak [ Pobierz całość w formacie PDF ]

  • zanotowane.pl
  • doc.pisz.pl
  • pdf.pisz.pl
  • drakonia.opx.pl
  • Linki