[ Pobierz całość w formacie PDF ]
.UntitledFASOLKA SZPARAGOWA Z MIESEM MIELONYM by Jo_lina50 dag fasolki szparagowej obrac, pokroic na mniejsze kawalki 25 dag miesa mielonego przesmazyc na odrobinie oliwy z cebulka i ulubionymi przyprawami (sol, pieprz, papryka, lubczyk lub jakies inne) wszystko wrzucic do glebokiego rondla (lub duzej patelki) i na malym ogniu pogrzewac i co chwila podrzucac zawartosc rondla pozwalajac na przysmazenie zawartosci rondla (raczej nie mieszac) wychodza z tej ilosci dosc porzadne dwie porcje
[ Pobierz całość w formacie PDF ]
Linki
- Indeks
- Marcus Aurelius' Meditations tr. Casaubon
- Hamilton Laurell Meredith Gentry 03 Dotknięcie Mroku
- Webb Peggy Odnalesc siebie RPP085
- Herbert James Szczury 2 Kryjowka
- (Roza znad fiordów 25) Złoty raj Bente Pedersen
- Dołęga Mostowicz Tadeusz Trzy serca
- Brooks, Cheryl Cat Star 03 Rogue
- § Gayle Mike Dusza towarzystwa
- Joanna Neil Nigdy dosyć czułoÂści
- Makuszyński Wielka brama [LitNet]
- zanotowane.pl
- doc.pisz.pl
- pdf.pisz.pl
- szopcia.htw.pl